NKK søker IT-medarbeider

Hund på utstilling
Foto: Cilje H A Moe

System-nerd og sans for IT-applikasjoner? Jobbe for hundevelferd og glede?

 Vi ser nå etter en person til vår IT-avdeling til å være en del av vårt kompetente miljø som jobber for hund og hunders velferd.

NKKs IT-avdeling består av tre medarbeidere som har som mål å gjøre alle våre tjenester til våre medlemmer så sømløse og intuitive som mulig.

NKK har det overordnede ansvaret for hundeavl og hunderaser i Norge. Vårt formål omfatter blant annet å ivareta hundens og hundeholdets interesser i Norge, samt bidra til å fremme positive aktiviteter med hund og utvikling av den enkelte hunderase. Vi jobber også med politiske myndigheter for å ivareta hunders rettigheter, muligheter og velferd i samfunnet.

IT-avdelingen jobber med å forbedre NKKs IT-verktøy som benyttes av klubber, forbund, medlemmer og enkeltpersoner i tillegg til administrasjonen.

NKK har vedtatt en IT-satsning som skal foregå langs to akser:

 1. Utvikling som sikrer at ønsker og behov for klubber og forbund møtes og
 2. Utvikling som sikrer komiteer, utvalg, klubber og forbund mer effektive leveranser og mer kostnadseffektive løsninger og systemer.

Drift av fysisk IT-plattform er sikret gjennom avtalen med ekstern driftspartner og utvikling av dagens dogweb gjøres av eksterne programmerere.

Arbeidsoppgaver:

Som en del av IT-avdelingen vil du få varierte og spennende oppgaver innenfor NKKs IT-systemer.

 • Feilsøke og håndtere feilsituasjoner som oppstår.
 • Være bindeledd mellom medlemmer og bestillingsutvalg, NKK og driftspartner og utviklerleverandør.
 • Videreutvikling og spissing av systemet
 • Konfigurering og testing av nye moduler og verktøy

Egenskaper

For å passe inne i en slik rolle ser vi for oss at du har naturlig anlegg for

 • Systematikk og orden
 • Helhet og oversikt
 • Kommunikasjon
 • Fleksibilitet og endringsvillighet
 • Service
 • Jobben innebærer mye samhandling og vi vil derfor legge vekt på personlige egnethet 

Vi søker etter en person som har glødende interesse for å forbedre våre IT-løsninger, som ser muligheter for endringer i våre fagsystemer. En person som kan sette i gang og gjennomføre prosjekter i samarbeid med hundemiljøet og våre eksterne programmere. Vi setter ingen krav til utdanning eller bakgrunn, men erfaring fra lignende roller og gjerne også fra en av våre medlemsklubber blir regnet som en fordel. 

NKK tilbyr et hyggelig arbeidsmiljø, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid. Lønn etter avtale.

NKK samarbeider med Lederhagen for utførsel av rekrutteringsprosessen. Søknad og cv sendes via lenke innen 25. februar. Ta gjerne kontakt med Filip Skogstad på 98204762 / filip@lederhagen.no for utfyllende informasjon og spørsmål.

Norsk Kennel Klub (NKK) er hundeeiernes organisasjon og fungerer som paraplyorganisasjon for det organiserte Hunde-Norge. NKK ble stiftet i 1898 og feirer dermed 120 år i 2018. NKK omfatter gjennom sine 264 medlemsklubber ca 93 000 medlemskap. Medlemsklubbene er dels raseklubber og dels lokale klubber som driver forskjellige former for hundesport. Medlemsklubbene er dels raseklubber og dels lokale klubber som driver forskjellige former for hundesport.
Norsk Kennel Klub har ca. 35 ansatte og hovedkontor på Bryn i Oslo (Holmlia fra april 2018).

Våre samarbeidspartnere:

Norsk Kennel Klub

Nordåsveien 5, 1251 Oslo
Postboks 52 Holmlia, 1201 Oslo
21 600 900